Bordo-Mavililerde peşi sıra gelen hayal kırıklığı sonuçlar en çok da Başkan Doğan'ı mahçup etti. Zira Doğan sezon başında taraftarımızı tatmin edecek oyun ve skorları alacağız diyerek özellikle teknik direktör Abdullah Avcı'ya güvenini dile getirdi ama bu beklenti Avcı'nın demode futbolu ve kaprisleri nedeniyle safsatadan öteye gidemedi. Şimdi camia Başkan Doğan'ın emeklerinin boşa gitmemesi, hayallerinin yarım kalmaması için Avcı ile dostane şekilde yolları ayırması gerektiğine dikkati çekiyor.

ZİRA:

- Avcı yaptığı transferlerde karavana çekti.

- 5 milyonluk Ruzomberok Trabzonspor'u mahkum oynattı.

- 20 milyonluk Rapid Wien, Uğurcan olmasa bir düzine gol atacaktı.

- Ligde transfersiz Sivasspor'a yine Uğurcan sayesinde yenilmekten kurtuldu.

- Avcı bugüne kadar oyuncu çıkaramadığı gibi gelen isimler hep geriye gitti kulüp daha çok borca girdi.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!

- Sürekli geleceğe vurgu yapan Abdullah Avcı'nın ezberindekileri söylediği futbol heyecanını kaybettiğine işaret ediliyor zaman kazanma metodu ancak taraftardaki homurdanmayı ve kulübüne daha çok sırt dönmeyi tetikleyecek.

- Taraftar soruyor: Agresif oyun nerede, rakibi baskı altına alan oyun nerede, sürekli futbolcuların yerini değiştirerek, bir anlamda onları küstürerek bu futbol nereye gider?

- BAY haftası dahil önünde iyi bir zaman olan Trabzonspor' da Başkan Doğan ve yönetiminin bu tarihi sorumlulukta en doğru kararı alarak kulübü düzlüğe çıkarması tek beklenti haline geldi.

Muhabir: BİROL SANCAK