Trabzonspor Divan Kurulu eski Başkanı Ali Sürmen, Egemen Korkmaz'ın ayrılığı sonrası yaptığı açıklamada, "Güle güle Egemen. Sen futbolculuğunda da hocalığında da takımımıza çok güç verdin. Seni bu takımda tutamamamızın kusurunun sende olmadığının bilincindeyim ve ayrıldığın için çok üzgünüm" dedi. Bu açıklama, Korkmaz'ın ayrılığı ile ilgili soru işaretleri yarattı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise veda mesajında, "Egemen Korkmaz'a, hem kulübümüz hem de ekibim adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisine ekibimize yaptığı katkılar için bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde en içten dileklerimle başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un resmi paylaşımında, "Teknik heyetimizin önemli bir parçası olan Egemen Korkmaz, bundan sonraki kariyerine teknik direktör olarak devam etme kararı almıştır. Takımımızın başarısı için her zaman özverili bir çalışma ortaya koyan Korkmaz’a Trabzonspor’umuza yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Barış Alper Yılmaz'a Hakaret Olayı: Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi Barış Alper Yılmaz'a Hakaret Olayı: Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi

Egemen Korkmaz, Trabzonspor'a veda mesajında, "Futbolcu olarak da görev alma şansı bulduğum Trabzonspor Kulübü'ndeki antrenörlük görevimden gelecekle ilgili hedeflerim ve kariyer planlamam doğrultusunda ayrıldığımı bildirmek isterim. Bundan sonraki kariyer hedefim; teknik direktörlük olacak. Bu yolculukta bana sonuna kadar destek olan ve katkı sağlayan başta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı olmak üzere, tüm teknik heyetimize ve Trabzonspor Kulübü'ne en içten teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Trabzonspor camiası ve taraftarları, Egemen Korkmaz'a destek ve sevgilerini ifade ederek, yeni kariyerinde başarılar diledi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN