Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 23. haftasında 10 Şubat Pazartesi günü Papara Park’ta Eyüpspor’u konuk edecek. Bordo-Mavililer, Alanyaspor, Antalyaspor ve Sivasspor galibiyetleriyle yakaladığı olumlu havayı Kayserispor ve İskenderunspor karşısında aldığı kötü sonuçlarla kaybetti. Bu moral bozukluğunu geride bırakmak isteyen Trabzonspor, Eyüpspor maçına tam konsantre olmuş durumda.

I N A N9697

Mendy ve Eren Elmalı Kadroda Yok!

Teknik direktör Şenol Güneş, Eyüpspor maçı öncesinde oyuncularını ciddi şekilde uyarırken, takımda iki önemli eksik dikkat çekiyor. Kırmızı kart cezalısı Batista Mendy ve sarı kart cezalısı Eren Elmalı, bu kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Güneş, bu iki oyuncunun yokluğunda kadroda bazı değişiklikler yaparak yeni bir diziliş planlıyor.

I N A N8972

Trabzonspor’da Kupa Umudu Son Maça Kaldı! Rizespor Karşısında Kritik Mücadele Trabzonspor’da Kupa Umudu Son Maça Kaldı! Rizespor Karşısında Kritik Mücadele

Yeni Bir Seri Peşinde

Trabzonspor, ligde 26 puanla 11. sırada yer alıyor ve üst sıralara tırmanma adına artık puan kaybına tahammülü yok. Eyüpspor karşısında alınacak galibiyet, takımı yeniden bir galibiyet serisine sokma fırsatı sunacak.

I N A N9733

Bordo-Mavililer, teknik ekibin planlaması doğrultusunda Eyüpspor maçına tam konsantre bir şekilde hazırlanıyor. Taraftarlar, bu karşılaşmadan çıkacak sonucun takımın gidişatını nasıl etkileyeceğini merakla bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY