Erzurumspor'a Transferde Son Aşama

Henüz 18 yaşındayken, 2020-2021 sezonunun 26. haftasında Başakşehir'e karşı kalede görev yaparak dikkat çeken Kağan Moradaoğlu, o maçtan sonra resmi maçlarda forma giyememişti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda ayrılığına onay verilen Kağan, Erzurumspor'a transfer olmak üzere.

Anlaşma Sağlandı

Trabzonspor ile Erzurumspor arasında Kağan Moradaoğlu için yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi. Erzurumspor cephesi, genç kaleciyi kente davet etti. Son anda bir pürüz çıkmaması halinde Kağan Moradaoğlu'nun yarın Erzurum'a giderek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Diğer Talipler ve Transfer Süreci

Kağan Moradaoğlu'na 1. Lig ekibi Kocaelispor ile 2. Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor ve Somaspor da talip oldu. Ancak bu kulüpler, Trabzonspor'un talep ettiği bonservis bedeli nedeniyle transferden vazgeçti.

Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi

Türkiye 898'incisi Olarak Gündeme Gelmişti

Kağan Moradaoğlu, 2022 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre eşit ağırlık alanında Türkiye 898'incisi olmuş ve tam burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanmıştı. Bu başarısıyla da dikkat çeken genç kaleci, futbol kariyerine devam etme kararı aldı.

Sözleşmesi 2025'te Sona Eriyor

Kağan Moradaoğlu'nun Trabzonspor ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor. Bordo-mavili forma altında şu ana dek 1 resmi maçta forma giyen 21 yaşındaki eldiven, Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da görev aldı.

Kağan Moradaoğlu'nun Erzurumspor'a transferi, genç kalecinin kariyerinde yeni bir sayfa açmasına olanak sağlayacak. Erzurumspor taraftarları, yetenekli kalecinin takımlarına katılmasını heyecanla bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK