Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. İlk görüşmeyi Corendon Alanyaspor’un başında olan Fatih Tekke ile gerçekleştiren bordo-mavililer, son kararı Şenol Güneş’ten yana kullandı. Başkan Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş’i İstanbul’daki ofisinde ağırlayarak takımın geleceğine dair geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Toplantıda, Güneş’in takıma dair planları ve transfer stratejileri detaylı şekilde masaya yatırıldı. Başkan Doğan, teknik direktörlük görevini kabul etmesi durumunda Güneş’in taleplerini dinlerken, Güneş de Trabzonspor’un durumu hakkında kaptan Uğurcan Çakır ile bir ön görüşme gerçekleştirdi.

Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması! Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması!

Bunun yanı sıra, Güneş’in ekibine dahil olacak isimler de netleşmeye başladı. Daha önce Trabzonspor’da teknik direktörlük yapan Hüseyin Çimşir’in, Güneş’in ekibinde görev alması bekleniyor. Trabzonspor camiası, Şenol Güneş’in dönüşünü ve ekibine dahil edeceği sürpriz isimleri merakla bekliyor. Güneş, Bordo-Mavili ekipte daha önce üç farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı ve şimdi yeniden başarılar için kolları sıvıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY