BÜYÜK ÇABA VAR

Trabzonspor’da yeni sezonda kalede de rekabet var. Bordo-mavili takımın 1 numarası Uğurcan Çakır’ın Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Milli Takım kampında bulunan Uğurcan Çakır henüz kampa katılmazken, genç kaleciler forma için büyük çaba sarf ediyor. Uğurcan’ın arkasında ikinci kaleci olarak forma giyinen Muhammed Taha Tepe genç kaleciler Onuralp Çevikkan ile Ahmet Doğan Yıldırım Macaristan’daki kampta ortaya koydukları görüntüyle beğeni topluyor.

İKİ NUMARAYI ZORLUYOR

Bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır’ın bu sezon yurt dışı transferinin gerçekleşme ihtimali dahilinde kulübün kaleye de bir isim bakılabileceği konuşuluyor. Genç ve gelecek vaat eden U19 takımında da forma giyinen Onuralp Çevikkan ise önümüzdeki sezonda iki numarayı zorlayacağı yönünde görüş hakim. Taraftarların da büyük beğenisini toplayan genç kaleci Macaristan’ın Sezged şehrindeki kampta ortaya koyduğu performansla da dikkatleri çekiyor.

ÖVGÜ ALIYORLAR

Çaykur Rizespor’a İlaç Gibi Galibiyet! Çaykur Rizespor’a İlaç Gibi Galibiyet!

Antrenmanlarda da oldukça hırslı bir görüntü sergileyen genç kaleciler çift kale maçlarında gösterdikleri performansla da takım arkadaşlarından alkış alıyor. Antrenmanlar sonrasında bazı futbolcular sahada kaleye şut çalışması yaparken Onuralp Çevikkan ile Ahmet Doğan Yıldırım yaptıkları kurtarışlarla takım arkadaşlarının övgüsünü alıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN