Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi yapmayı planlayan Bordo-mavililerde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Forvet bölgesi için Luuk de Jong, Onuachu ve Weghorst ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'da yeni bir isim gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan haberde, Bordo-mavililerin Marko Arnautovic'i gündemine aldığı belirtildi.

Galatasaray, Marko Arnautovic için Harekete Geçti!

Haberde, şu ana kadar somut bir teklif gelmediği, ancak son günlerde oyuncu ile temasların başladığı öne sürüldü. Ayrıca, yakın zamanda somut bir gelişme olabileceği iddia edildi.

Inter ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki Arnautovic, kariyeri boyunca çıktığı 507 maçta 136 gol ve 72 asist kaydetti. Deneyimli oyuncu, geçen sezon 35 maçta forma şansı bulurken 7 gol ve 3 asist kaydetti.

Marko Arnautovic bei Inter Mailand: Ende gut

Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için bu önemli transfer hamlesini gerçekleştirmeyi planlıyor. Taraftarlar, Arnautovic transferinin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN