FESİHLER GELECEK

Trabzonspor’da yolcu listesi belli oluyor. Yeni sezon hazırlıkları Macaristan’ın Szeged şehrinde tamamlayan Bordo-Mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı, başkan Ertuğrul Doğan ile görüşerek kamp raporunu sunacak.

Trabzonspor Kulübü, Mountassir Lahtimi ile anlaştığını açıkladı - Rize Haber

Sunacağı raporda takımda kalacak ve gidecek oyuncular üzerinde değerlendirme yapacak olan ikili, yol haritasını belirleyecek. Trabzonspor’da özellikle kamp kadrosuna dahil edilmeyen yabancı oyuncular konusunda bir hareketlilik yaşanabilir.

Yabancı sayısını 12’ye çekme adına girişimlerine devam eden Fırtına, Faslı oyuncu Lahtimi ve Hırvat oyuncu Teklic’in menajerlerini sözleşme fesih görüşmeleri için Trabzon’a davet etmişti.

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

GOMEZ VE FERNANDEZ EN MALİYETLİSİ

Takımın en maliyetli oyuncularının başında gelen Uruguaylı forvet Maxi Gomez ve İspanyol savunma oyuncusu Joaquin Fernandez için kulübe ulaşmış resmi bir teklif bulunmazken, Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis’e ise Güney Kıbrıs Rum ekibi Pafos talip oldu.

Bütçe açısında maliyetli oyunculardan kurtulmanın yollarını arayan Trabzonspor, bu oyunculara teklif bekliyor. Bordo-Mavili takım ayrıca Macaristan kampında neredeyse antrenmanlara çıkmayan ve hazırlık maçlarında da süre alamayan Yunan oyuncu Taxiarchis Fountas için gelecek teklifleri de değerlendirmeye alacak. Bordo-Mavili takım kadro maliyetini bir an önce düşürmek istiyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA