Trabzonspor’da Aralık ayı seçimli kongresi yaklaşırken kulisler de hareketleniyor

Trabzonspor’u yıllarca yakından takip eden gazetecilerden birisi olan Adnan Sungur facebook hesabından yaptığı paylaşımda mevcut başkan Ertuğrul Doğan’ı eleştirip, Doğan’a destek veren spor gazetecilerini yerde yere vurdu.


Sungur ayrıca yazısının  sonunda Trabzonspor’da Başkan adayı olması için umut bağlananların uykuda olduğunu iddia ederek şu tespitleri yaptı: 

Simon Banza'dan Hatayspor Maçında Goller Bekleniyor! Simon Banza'dan Hatayspor Maçında Goller Bekleniyor!

‘Trabzonspor kulübü için umut bağlanan isimler kış uykusuna yatmışlar, ne sesleri, ne solukları çıkıyor. Bir kurtarıcı(!) bekliyorlar… Aralık ayında kongre var. Trabzon’da ciddi bir liste çalışması olduğunu bile duymadık. Sadece İstanbul’da yaşayan eski başkan yardımcısı Saner Ayar’ın çalışmalar yürüttüğü ve ciddi destek aldığı dile getiriliyor.’

Adnan Sungur’un aday olabileceğini dile getirdiği Saner Ayar Maçkalı. Liseyi Trabzon’da okudu ve İdmanocağı yıldız takımı, genç takımı ve A takımında basketbol oynadı.  Üniversiteyi İstanbul’da okudu ve Kanuni Anadolu Lisesinden arkadaşı olan Mehmet Yiğit Alp ile film şirketi kurdular. Show TV’nin Genel Müdürlüğünü de yapmış olan Saner Ayar Trabzonspor Basketbol takımında da Başkan yardımcıısı olarak çalışmıştı.

Saner Ayar halen bir ayağı ABD’de bir ayağı Katar ve Birleşik Arap emirlerinde olmak üzere İstanbul merkezli dizi ve uzun metrajlı film yapımcılığı yapıyor. Saner Ayar, MHP Trabzon il başkanı Ömer Ayar’ın da ağabeyi.

Muhabir: BİROL SANCAK