ONLAR FORMA GİYEMEYECEK

Erteleme maçı olduğu için Bordo-Mavili takımın yeni transferleri   “Simon Banza, Serdar Saatçı ve Muhammed Cham” kural gereği kadro dışı bırakıldı. Hüseyin Türkmen ile Enis Destan sakatlıklarından ötürü sahaya çıkamayacak. Aynı zamanda Beşiktaş ile oynanan kritik mücadele de kırmızı kart gören Edin Visca da cezasından ötürü Kayserispor karşısında yer alamayacak.

KRİTİK EŞİK

Şenol Güneş’in gelişiyle birlikte taraftarın şampiyonluk umutları yeniden canlandı. Taraftarın takıma inancı tam ve beklentileri oldukça yüksek. Kayserispor karşılaşmasını kazanarak zirveye doğru ilerlemek istiyorlar. Özellikle sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor için Kayserispor maçı, kırılma noktalarından biri olarak görülüyor. Taraftar, bu kritik maçta takımlarından mutlaka galibiyet bekliyor.

TRABZONSPOR ZİRVE YARIŞINDAN KOPAR MI?

Galibiyet gelmezse Trabzonspor erken havlu atar mı? Taraftarların büyük umut bağladığı bu karşılaşma, Trabzonspor’un sezon hedeflerini yeniden şekillendirebilir. Bakalım bordo-mavililer, bu kritik maçtan nasıl bir sonuçla ayrılacak?

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Muhabir: AYŞE SANCAK/YAREN YILMAZ/DOĞUKAN ÖZKURT