Teknik direktör Abdullah Avcı'nın planları doğrultusunda, geçtiğimiz sezon genellikle defans hattında görev yapan Mendy'nin yeni sezonda orta sahada kullanılması planlanıyor. Ayrıca, Glasgow Rangers'tan transfer edilen Lundstram ile birlikte orta sahaya ekstra güç kazandırıldı.

MERKEZ ORTA SAHAYA MADY CAMARA MI? - Trabzonspor - Trabzonx.com |

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden biri de Olympiakos'un Gineli orta saha oyuncusu Mady Camara. Yunan basınında yer alan haberlere göre, 27 yaşındaki oyuncu için PAOK'tan 1.5 milyon Euro'luk bir teklif gelmiş ancak oyuncunun imza parasıyla birlikte talebi 2 milyon Euro olarak belirlenmiş.
Mady Camara: Notizie, Info e Statistiche Aggiornate

Trabzonspor yönetimi, Camara'nın transferi için gereken şartları oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncunun menajeri de bordo-mavililere haber göndererek transfer sürecini hızlandırmaya çalışıyor. Abdullah Avcı, orta sahada güçlü ve dinamik bir oyuncu profili arayışında ve Camara bu tanıma uyan bir isim olarak öne çıkıyor.
Mady Camara discusses decision to join Roma from Olympiakos

Trabzonspor, yeni sezon öncesi orta sahasını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Mendy, Lundstram ve olası bir Mady Camara transferiyle birlikte orta saha hattı oldukça güçlenecek. Taraftarlar, bu transferlerin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Dieta e disciplina: così Camara si è fatto largo nella Roma

Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

Mady Camara, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 4 maçta görev alırken, Yunan Süper Ligi'nde de 17 maçta 1 gol kaydetmişti. Ancak, son dönemde Olimpiakos'ta kadroda yer almayan oyuncunun, UEFA Konferans Ligi Finali'nde de yer almaması dikkat çekti.
Roma, Camara al fantacalcio: scheda e i consigli per l'asta

Orta sahada savaşçı oyun kimliğiyle öne çıkan Gineli oyuncu, kariyerinde Roma'da da forma giymişti. Geçtiğimiz sezon 29 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans gösteren Mady Camara, Gine Milli Takımı'nda da bugüne kadar 22 karşılaşmaya çıktı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN