Üç Oyuncu Antrenmanlara Katılıyor

Nwakaeme, Denswil ve Batagov, bu hafta takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Teknik heyet, oyuncuların durumunu yakından izleyerek Göztepe maçında forma giyip giyemeyeceklerine karar verecek. Üç ismin de sahaya dönmesi, Trabzonspor’un zorlu deplasman öncesi elini güçlendirecek.

Mislav Orsic Sosyal Medyada Ortaya Atılan Ayrılık Haberini Resmen Yalanladı Mislav Orsic Sosyal Medyada Ortaya Atılan Ayrılık Haberini Resmen Yalanladı

Enis Destan Sahalara Dönmeye Hazırlanıyor

Takımın genç forveti Enis Destan, bu hafta kendisini denemek üzere antrenmanlara katılacak. Henüz sakatlık sonrası fiziksel mücadelelerden kaçınan Destan, bir an önce sahalara dönmek için büyük bir istekle çalışıyor.

Savic Fenerbahçe Derbisi İçin Hazırlanıyor

Sakatlığı en çok merak edilen isimlerden biri olan Stefan Savic, tedavi sürecine devam ediyor. Karadağlı yıldızın, Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi planlanıyor. Savic’in sahalara dönüşünün bir hafta daha süreceği belirtilirken, tecrübeli oyuncunun varlığı Trabzonspor’un savunma hattı için büyük bir katkı sağlayacak.

Trabzonspor, Göztepe deplasmanında eksiklerini tamamlayarak galibiyet serisini sürdürmek ve Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY