Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Hüseyin Çimşir’in yanı sıra, teknik ekipte Trabzonspor’un eski oyuncularından Ergin Keleş, kondisyoner Şeref Çiçek, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, kondisyoner Alper Bektaş ve İspanyol antrenör Miguel Peiro’nun da yer alması bekleniyor. Bu güçlü kadro, Şenol Güneş’in teknik yönetiminde Trabzonspor’un saha performansını artırmak için önemli bir rol üstlenecek.

Abdullah Ercan’ın Ekibe Katılması Bekleniyor

Şenol Güneş’in ekibinde yer alması beklenen bir diğer önemli isim ise Trabzonspor’un eski futbolcusu Abdullah Ercan. Milli takımların alt yaş kategorilerinde de görev yapmış olan Ercan’ın, Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilmesi konusunda Bordo-Mavili taraftarların büyük bir beklentisi var. Ercan’ın ekibe katılması, taraftarların gönlünü kazanacak ve teknik ekibin gücünü artıracak bir hamle olabilir.
Kısa süre içinde Şenol Güneş’in ekibinin tamamının netleşmesi ve bu yeni kadronun Trabzonspor’a büyük bir ivme kazandırması bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN