Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Trabzonspor’un 23 yaşındaki Fransız yıldızı Batista Mendy, İtalya'nın iki dev kulübü Torino ve Napoli'nin radarına girdi.

Menajerler aracılığıyla yapılan teklifler sonrası özellikle Torino'nun, 10 Milyon Euro ve Emirhan İlkhan'ı içeren cazip bir öneri sunduğu öğrenildi.

Mendy'nin Trabzonspor'daki Yeri Tartışma Konusu!

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın geçen sezondan beri stoper olarak değerlendirdiği Mendy, son oynanan St. Gallen maçında asıl mevkii olan orta sahada görev alarak dikkatleri üzerine çekti. Fransa'dan transfer edilen Muhammed Cham ile çok iyi bir ikili oluşturacağı düşünülen Mendy'nin, İtalya'dan gelen teklifler sonrası Trabzonspor'dan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu.

Taraftarlar Tedirgin!

Bordo-Mavili taraftarlar, Mendy'nin en azından bu sezon kadroda tutulup, gerçek yeri olan orta sahada değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor. Gelen teklifler sonrası yönetimin nasıl bir karar vereceği ise sabırsızlıkla bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK