Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Son dönemde yaşanan kötü sonuçlar, bu maçın önemini daha da artırıyor. Trabzonspor, son dört maçında galibiyet yüzü görmedi ve 1 Ağustos’ta Ruzomberok karşısında aldığı galibiyetten bu yana kazanamıyor. Avrupa’daki yolculuğuna devam etme kararlılığıyla sahaya çıkacak olan Bordo-Mavili ekip, St. Gallen karşısında galibiyet elde ederek, hem moral bulmayı hem de taraftarın coşkusunu yeniden artırmayı hedefliyor.

Taraftarlar da bu kritik maç için kenetlenmiş durumda. Perşembe günü Papara Park’ta oynanacak karşılaşma öncesi bilet satışları hızla devam ederken, tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. ‘Hep destek, tam destek’ parolasıyla hareket eden Trabzonspor taraftarı, maç günü için özel koreografiler ve büyük bir coşku hazırlığında. Bordo-Mavili ekibin bu tarihi sınavında, tribünlerden gelecek destekle St. Gallen’i geçerek Avrupa’da yoluna devam etmesi hedefleniyor.

Trabzonspor’un St. Gallen karşısında alacağı galibiyet, hem takımın hem de camianın yeniden kendine güven kazanmasına yardımcı olacak ve Fırtına, Avrupa’daki yolculuğuna güçlü bir şekilde devam edebilecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN