NWAKAEME COŞTU, COŞTURDU!

Nijeryalı yıldız, maç öncesi ısınmak için sahaya çıktığında tribünlerde az sayıda taraftar olmasına rağmen büyük bir coşku yaşandı. Taraftarların kendisine gösterdiği ilgi üzerine Nwakaeme de üçlü çektirerek ortamı iyice ısındırdı. Tribünler, Nwakaeme'nin üçlüsüyle maç başlamadan modaya girdi.

Maçın 72. dakikasında Abdullah Avcı tarafından kenarda ısınırken kulübeye çağrılan Nwakaeme, bir kez daha Papara Park'ta yoğun bir gürültüye sebep oldu. Taraftarlar, uzun süre ayrı kaldıkları yıldız oyuncuyu yeniden Papara Park çimlerinde görmek için tezahüratlara başladı. Nwakaeme'nin oyuna girdiği an adeta yer yerinden oynadı.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Nijeryalı yıldız oyuncu, Trabzonspor'un 57. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün saat 14.00'te Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde Trabzon Fan Fest’e katıldı. Haberi alan taraftarlar Millet Bahçesi'ne akın etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK