Gemileri Yaktılar

Trabzonspor, Paul Onuachu transferi için Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın gönderdiği program dahilinde bireysel olarak antrenmanlarına devam eden Onuachu, Trabzonspor’dan gelecek müjdeli haberi bekliyor. Fırtına, Onuachu için Southampton’a 7 milyon Euro bonservis ücretinin yanı sıra Gözepe’ye verilmek üzere de Fountas ile Kerem Şen’i önermişti.

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Heyecan

Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham transferinde de Clermont ile görüşmeler sürüyor. Trabzonspor’a gelebilme adına gemileri yakan Cham, Clermont ile antrenmanlara çıkmama kararı almıştı. Fırtına, Cham için de Clermont’a 5 milyon Euro bonservis ücreti önermişti. Avusturyalı 10 numara da yeni sezonda Bordo-Mavili formayı giymeyi çok istiyor.

Trabzonspor, 25 Temmuz’da oynayacağı Avrupa maçına kadar Onuachu ve Cham transferlerini sonuçlandırmak istiyor. Bordo-Mavili taraftarlar, bu iki önemli transferin gerçekleşmesiyle takımlarının yeni sezonda büyük başarılara imza atmasını umut ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK