TRANSFERDE HIZ KESMEDİLER

Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattı. Bordo-mavililer, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gözler takımdan ayrılacak oyunculara çevrildi.

Whatsapp Image 2024 07 01 At 16.17.49

UĞURCAN ÇAKIR'IN GELECEĞİ MERAK KONUSU

Trabzonspor'da geleceği belirsizliğini koruyan ve ciddi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılması beklenen Uğurcan Çakır'ın durumu, taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. 28 yaşındaki milli kaleci hakkında son durumu, Safa Can Konuksever paylaştı.

Whatsapp Image 2024 07 01 At 16.17.42

UĞURCAN ÇAKIR'DA SON DURUM

Safa Can Konuksever'in aktardığı bilgilere göre, Uğurcan Çakır'ın yaz transfer sezonunda Arabistan takımlarına imza atması bekleniyor. İki Arabistan takımı, Uğurcan Çakır ile ilgileniyor ve 4 milyon euronun üzerinde ciddi teklifler sundu. Uğurcan Çakır da bu transfere sıcak bakıyor.
 

TRABZONSPOR'UN BEKLENTİSİ

Bordo-mavililer, bu transferden 7-8 milyon euro bonservis bedeli kazanmayı bekliyor. Uğurcan Çakır'ın yerini doldurmak için ise yerli ve yabancı kaleci adayları üzerinde çalışmalar sürüyor. İlk öncelik olarak Kayserispor kalecisi Bilal Beyazıt'ı belirleyen Trabzonspor, 25 yaşındaki kaleci için nabız yokluyor.

Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Ozan Tufan Form Tutuyor! Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Ozan Tufan Form Tutuyor!

Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ederken, Uğurcan Çakır'ın geleceği büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK