Nwakaeme'den Tarihi Performans: "Eski Formuna Kavuştuğunda Çok Daha Etkili Olacak" Nwakaeme'den Tarihi Performans: "Eski Formuna Kavuştuğunda Çok Daha Etkili Olacak"

Trabzonspor’un Mısırlı yıldızı Trezeguet, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh’e transfer olmak üzere. Geçtiğimiz şampiyonluk sezonunun ardından Aston Villa’dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Trezeguet’nin, Suudi ekibinin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor, yabancı kontenjanını boşaltmak ve yeni transferler için bütçe oluşturmak amacıyla bu transferden 4-5 milyon Euro arasında bir gelir bekliyor.

Yabancı sayısının 15’e çıkmasının ardından kadroda daralmaya giden Trabzonspor, Denswil ve Bardhi’nin ayrılığına sıcak bakmaması üzerine Trezeguet’ye gelen teklifi adeta bir fırsat olarak görüyor. Al-Fateh ile prensip anlaşmasına varan Trezeguet’nin ayrılığının kısa süre içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. Transferin tamamlanması durumunda Trabzonspor, forvet hattına yeni bir isim eklemek için hem bütçe hem de yer açmış olacak. Sol kanatta ise Trezeguet’nin yerini Orsic ve Nwakaeme dolduracak.

Muhabir: BİROL SANCAK