Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ, Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdu. Kulüp, Avcı'ya hizmetleri için teşekkür ederken, taraftarların gözü kulağı yönetimin bir sonraki hamlesindeydi.

Fatih Tekke'nin, Alanyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor ve bu durum, bir anlaşmaya varılması için ekstra görüşmeleri gerektirebilir. Tekke'nin Trabzonspor'a dönüşü, hem kendisi hem de kulüp için duygusal bir anlam taşıyor. Tekke, geçmişte de "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bir gün yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum." diyerek bu bağlılığını ifade etmişti.

Trabzonspor taraftarları, bu potansiyel teknik direktör değişikliğini büyük bir ilgiyle takip ediyor. Fatih Tekke'nin teknik direktörlük kariyerindeki bu yeni adımı, bordo-mavililer için yeni bir başlangıç olabilir ve takımın gelecekteki başarılarına önemli katkılarda bulunabilir.

Muhabir: AYŞE SANCAK