Macaristan kampındaki az sayıda gazeteciden biri olan Nurgül Günaydın’ın aktardıklarına göre, Trabzonspor iyi yolda. Son maçı 3-1 kazanan Trabzonspor, bütün gücünü transferde Onuachu ile birlikte stoper ve sağ bek arayışına verdi. Bu oyuncuları da kadrosuna katabilirse, ligde 3 İstanbul takımı ile kolay mücadele edebileceğini söyleyebiliriz.

FORMA-KOMBİNE

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Değerli Okurlar, tamam transfer yapılsın. Ama nasıl? Bu yönetim transfere 1 milyar TL harcadı. Şimdi 200 bin forma satışı hesabı yapıyor. Fakat halen bazı taraftarlar korsan formalara yöneliyor! Yapmayın, Trabzonspor ile sevinmek istiyorsanız mutlaka kombinenizi alın ve formanızı da TS Club’lardan edinin.

Trabzonspor’a destek olmanın en güzel yolu, takımınızın orijinal formalarını satın almak ve maçlara kombine bilet alarak destek vermektir. Takımımızın başarılarına ortak olmak için bu konuda hassas davranalım ve Trabzonspor'umuza sahip çıkalım.

Kaynak: HABER MERKEZİ