Trabzonspor, Süper Lig’deki güçlü performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ligde en son 12 Nisan 2024 tarihinde sahasında Sivasspor’a karşı 1-0'lık sonuçla mağlup olan Bordo-Mavililer, o günden bu yana ligdeki maçlarında yenilgi yüzü görmedi. 191 gündür devam eden bu yenilmezlik serisi, Trabzonspor’un ne kadar güçlü bir ekip olduğunu gösteriyor.

Fırtına, Papara Park’ta oynadığı son altı maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek, taraftarlarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon evinde üst üste kazandığı maçlarla dikkat çeken Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 4-2, İstanbulspor'u 3-0 ve Ankaragücü'nü de 4-2'lik skorlarla mağlup etmişti. Bu sezon ise başlangıçta bazı zorluklar yaşamış görünse de, Beşiktaş ile 1-1 ve Kayseri ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Konyaspor’u ise 3-2’lik skorla mağlup etmişti.

Yeşil-Beyazlı Ekip, 6 Maçtır Kazanamıyor: Giresun’da Moral Arayışı Yeşil-Beyazlı Ekip, 6 Maçtır Kazanamıyor: Giresun’da Moral Arayışı

Zirve yarışına ortak olmak isteyen Trabzonspor, şimdi de galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Toplam 191 gündür yenilmese de özellikle bu sezon oynadığı 7 maçta 6 beraberlik, 1 galibiyet elde eden Fırtına artık seri galibiyetler elde ederek zirve yarışına ortak olmak istiyor. Bordo-Mavili ekibin önümüzdeki maçlarda alacağı sonuçlar, hem zirve yarışında hem de genel lig sıralamasında belirleyici olacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN