Trabzonspor Yönetimi, uzun süredir transfer listelerinde yer alan Muhammed Cham için Clermont’un inadını kıramasa da Fransız kulübü ile görüşmelerine devam ediyor. 8 numara bölgesi için arayışlarını sürdüren bordo-mavili ekipte, bu bölgeye yönelik yeni gelişmeler yaşanıyor.

Scout ekibi, Fransa ve İngiltere liglerinden toplamda 3 oyuncu önerisinde bulundu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu oyuncular hakkında vereceği karara göre, yönetim hemen resmi temaslara başlayacak.

Trabzonspor camiası, özellikle orta saha bölgesinde yaratıcı ve dinamik bir oyuncu arayışında olduklarını belirterek, yeni transferlerin takıma önemli katkılar sağlayacağını umuyor. Yönetim, taraftarların beklentilerini karşılamak için titiz bir çalışma yürütüyor.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Muhammed Cham transferinin gerçekleşmemesi durumunda, yeni adaylarla temasların hızla ilerlemesi bekleniyor. Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK