Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı

Kulübün, forvet arayışları çerçevesinde 1.90 metre boyundaki Beninli golcü Steve Mounie'yi gündemine aldığı iddia ediliyor. Fransız ekibi Brest ile sözleşmesi kısa süre önce sona eren Mounie, Trabzonspor'un radarına girdi. 2017 yılında Premier Lig ekibi Huddersfield'dan 13 milyon euro karşılığında transfer olan Mounie, o dönemde büyük umutlarla transfer edilmişti. Daha sonra 2020 yılında 5 milyon euro bedelle Brest'e dönen 27 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'un forvet hattını güçlendirebilecek isimlerden biri olarak görülüyor.

Bordo-mavililer, Mounie transferiyle ilgili olarak görüşmelerine başladı ve oyuncunun menajeriyle temas halinde oldukları belirtiliyor. Trabzonspor'un teknik heyeti, Mounie'nin fiziksel gücü ve gol vuruşlarındaki yetenekleri nedeniyle kendisini takıma katmayı planlıyor. Öte yandan, Trabzonspor'un bu transferle ilgili olarak Fransız ekibi Brest ile detaylı pazarlıklar yürüttüğü ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceği ifade ediliyor. Tarafların anlaşması durumunda, Steve Mounie'nin Trabzonspor'un hücum hattına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Ayşe Sancak