Ayrıca, Danimarkalı sağ bek Larsen'in İsveç ekibi Malmö'ye transferi için geri sayım başlarken, Portekizli yıldız Cedric Soares'i Arsenal'den transfer etme planları da devam ediyor.

Bünyamin Balcı, bu sezon Antalyaspor formasıyla 17 maçta görev yaparken, 2 asist kaydetti. Oyuncunun 2027'ye kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor ve Antalyaspor'un 4 Milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi olduğu belirtiliyor. Transferin gerçekleştirilmesi için oyuncu takası da gündemde.

Trabzonspor, bu hamlelerle kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor ve taraftarlarına heyecan verici bir transfer dönemi yaşatmayı hedefliyor. Bünyamin Balcı ve Cedric Soares gibi oyuncuların katılımıyla takımın geleceği için umutlar artıyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak