Trabzonspor Taraftarlarına Önemli Maçta Ulaşım Desteği Geldi: Ücretsiz Otobüs Seferleri... Trabzonspor Taraftarlarına Önemli Maçta Ulaşım Desteği Geldi: Ücretsiz Otobüs Seferleri...

Trabzonspor'un Samsunspor Maçına Gözüyle: Muhtemel 11 ve Avcı'nın Motivasyonu

Paul Onuachu, son Gaziantep FK maçında 3 gol atıp 1 de asist yaparak formunu kanıtladı ve Trabzonspor'un en büyük kozu olacak. Ligde 12 golle bordo-mavililerin en skorer oyuncusu olan Nijeryalı forvet, bu akşam da fileleri havalandırmayı hedefliyor.

Eğer Fırtına, Samsunspor'u bu maçta yenerse geçen sezondan 4 puan önde olacak. Geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayan Trabzonspor, 6. sırayı elde etmişti.
Whatsapp Image 2024 05 03 At 142010

İşte muhtemel 11'ler:

Samsunspor: Okan, Drongelen, Alim, Bola, Zeki, Bennasser, Emre, Tait, Holse, Taylan, Mouandilmadji

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Trezeguet, Onuachu.

Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularını motive etmek için yaptığı konuşmada, "Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda güzel bir seri yakaladık. Bunu devam ettirelim" dedi. Üçüncülük hedefine vurgu yaparak, "Son 4 haftaya giriyoruz ve işimizi daha da sağlama almak için kayıp yaşamadan ilerlemeliyiz" dedi ve ekledi: "Oyun planına sadık kalıp üç puana dönelim."

Muhabir: AYTEKİN AKAY