Ederse de yavaştan başlayan istifa sesleri çığ gibi büyür, değil sezon sonunu, ikinci yarıyı bile göremez. Sahanda oynadığın için mutlaka kazanıp rövanş için avantaj yakalaman gereken bir maçta takımını sahaya defansif 3 orta saha ile çıkartıp, Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür gibi sola giderek oynayan genç Cihan’ı da sol açığa yerleştirip bu kanadı da pasifize ederken, bu saçmalığa 60 dakika tahammül eden teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Rapid Wien karşısına sanki kazanmak için değil, kaybetmemek için çıktı.

BU NASIL MÜHENDİSLİK?

Nitekim rakip takımın hocası Klaub bile maçtan sonra yaptığı açıklamada bunun için neredeyse Avcı’ya teşekkür etti! Trezeguet’nin girişinden sonra sol kanatta hareketlenip pozisyon bulmaya başlayan Trabzonspor’da sağ kanatta görev yapan Visca’nın yaptığı tam 14 orta da boşa gitti.
Çünkü bu toplara kafa vuracak bir oyuncunun yok. 5 stoperin 5 ön liberon var ama golcün yok. 3 ön libero ile oynadığın orta sahanda takımı çekip çevirecek bir beyin yok. İş konuşmaya geldi mi kadro mühendisliği diye övünüyorsunuz da, bu yaptığınızı değil mühendis, kalfa, çırak bile yapmaz. Kulübede oturtmak için aldığınız bir oyuncunun yarı parasını katıp da üzerine getirseydiniz ya ölüsü bile her maçta gol atan Onuachu’yu.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

YOL YAKINKEN UYARALIM

İş işten geçmeden ve de yol yakınken uyarımızı yapalım. Yoksa tekerlek kırıldıktan sonra akıl veren çok olacak ama hiç bir işe yaramayacak. Eğer Trabzonspor, bu korkak mantığa devam ederse ve de iyi bir golcü gelmezse gurbetçiler de gittikten sonra Papara Park’ın tribünlerinde seyirciyi mumla ararsınız. Bedava bilet dağıtıp maçlara taraftar çağırırsınız.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN