Olcay Çakır yazısında, Trabzonspor’un birbirinin benzeri maçlar oynadığını belirterek, “Trabzonspor çok benzer maçlar oynuyor, kendini tekrar ediyor. Hücum isteyen taraftar aradığını bir türlü bulamıyor,” ifadelerini kullandı. Orta sahanın ağır ve etkisiz olduğunu vurgulayan Çakır, Abdullah Avcı’nın çözüm üretmekte zorlandığını dile getirdi.

Tunç Kayacı, Avcı’nın Avrupa’daki kredisine rağmen, takımın yeterli verimliliği sağlayamadığını belirtti. “Bu kadro, Süper Lig için değil, Avrupa için de kuruldu ama ne yazık ki iki maçta gol atamadan ve kalemizde 3 gol görerek evimize dönüyoruz,” diyen Kayacı, takımın yeni bir formatla sahaya çıkması gerektiğini söyledi.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Cemal Ersen ise, Uğurcan Çakır’ın performansına dikkat çekerek, Trabzonspor’un tur şansını mucizelere bıraktığını yazdı. “Abdullah Avcı'nın oyun stratejisi tutmadı,” diyen Ersen, Trabzonspor’un Avrupa’da hayal kırıklığı yaşadığını belirtti. Ersen, “Avrupa neyine, dön ligine,” sözleriyle Avcı’yı ve takımın Avrupa hedefini sert bir dille eleştirdi.

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ne veda etmesinin ardından, taraftarlar ve spor yazarları arasında oluşan hayal kırıklığı ve eleştiriler, takımın önündeki sürecin ne kadar zorlu olacağını gösteriyor. Abdullah Avcı ve ekibi, Konferans Ligi’nde daha iyi bir performans sergileyerek bu eleştirileri dindirmeye çalışacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK