Bordo-mavili ekip, İskoçya Premier Lig takımlarından Rangers'ın orta saha oyuncusu John Lundstram kadrosuna katma konusunda ciddi adımlar atıyor.

Sezon sonunda Rangers ile sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki İngiliz oyuncu için Trabzonspor'un temaslarını hızlandırdığı iddia ediliyor. Lundstram'ın Trabzonspor'a transferi için çalışmalar sürerken, kulübün bu oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun bir çaba harcadığı belirtiliyor.

Trabzonspor'un, Rangers'ta forma giyen Borna Barisic'in transferinden sonra Lundstram için de harekete geçtiği biliniyor. İskoç ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İngiliz futbolcu için bordo-mavililerin sıcak temasları devam ediyor.

30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Lundstram'ın, İngiltere dışına çıkarak Trabzonspor'a transfer olması için ikna edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor. Trabzonspor'un, Lundstram'ı kadrosuna katması halinde orta sahadaki gücünü artırarak gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma hedefine önemli bir adım atmış olacağı değerlendiriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ