Bakasetas'ın Unutulmaz Golü

Bakasetas, Trabzonspor'un 2022 yılında Avrupa Ligi'nde grup maçlarında evinde oynadığı Ferençvaros karşılaşmasında ceza sahasının dışından attığı unutulmaz golle yeniden gündeme geldi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Trabzonspor forması ile attığı bu gol, resmi Avrupa Ligi sayfasından hatırlatılınca Bakasetas da kendi sosyal medya hesabından bu anı ve yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Bakasetas atıyor Trabzonspor kazanıyor İhlas Haber Ajansı

Bakasetas Transfer Olacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde bazı basın kuruluşlarında Bakasetas'ın Trabzonspor'a döneceğine dair iddialar gündeme gelmişti. Ancak oyuncu, kulübü Panathinaikos ile yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, Trabzonspor ise bu pozisyon için Muhammed Cham ile görüşmelerine devam ediyor.

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Trabzonspor Anastasios Bakasetas'ın ayrılığını açıkladı

Trabzonspor taraftarları, Bakasetas'ın bu paylaşımı ile yeniden heyecanlanırken, yarın oynanacak Ruzomberok maçı öncesi takımın moral ve motivasyonunu da artırdı. Avrupa Kupası'nda başarılı bir performans sergilemeyi hedefleyen Trabzonspor, bu önemli karşılaşmaya büyük bir istekle hazırlanıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK