Son gelen bilgilere göre, Lille ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı, İstanbul'un büyük takımlarından biriyle anlaşma aşamasında. Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu'nun verdiği bilgilere göre, Yusuf Yazıcı'nın İstanbul'da bir takımda oynamak istediği ve yakınlarıyla bu konuda Beşiktaş'ın öne çıktığını belirtiyor.

Tekelioğlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Yusuf Türkiye'de, özellikle İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana, onun için en uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Galatasaray'ın da gündeminde olduğu ancak şu ana kadar bir temas olmadığını öğrendim. Beşiktaş ile görüşmeler devam ediyor, temsilcisiyle detayları konuşuyorlar. Beşiktaş'ın Yusuf Yazıcı'yı bu sezon kadrosuna katma ihtimali yüksek" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Transfer Sezonu Hızlı Geçiyor ; Kaptan O Kulübe Sıcak Bakıyor! Trabzonspor'da Transfer Sezonu Hızlı Geçiyor ; Kaptan O Kulübe Sıcak Bakıyor!

Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'a transfer olacağına inandığını belirten Tekelioğlu'nun açıklamaları, transfer sürecinin gelişmelerini merakla bekleyen futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN