Ferhat Öztorun Futbola Veda Etti! Trabzonspor'un Eski Oyuncusundan Duygusal Açıklama

Ferhat Öztorun, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı ve A takıma yükseldi. Ardından sırasıyla Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son olarak Pendikspor'da forma giydi. Kariyerinde toplam 358 maça çıkan Öztorun, Trabzonspor'da Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı

Ferhat 600 bin liraya Ordu'da - Son dakika Transfer haberleri - Fotomaç

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ferhat Öztorun şu ifadelere yer verdi:

"Bugün sizlere resmi olarak 19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırma kararımı duyurmak istiyorum. İlk adımlarımı attığım Galatasaray altyapısından, profesyonel futbolculuk kariyerime başladığım Galatasaray A Takımı ve sonrasında sırasıyla Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son durağım Pendikspor takımlarının formasını terlettiğim yolculuğum boyunca yaşadığım tüm anıları, kazandığım dostlukları ve öğrendiğim dersleri büyük bir minnet ve gururla hatırlayacağım.

Ferhat Öztorun: "Acemilikten kurtuldum" - TamSaha Detay Sayfası TFF

Trabzonspor ve Birçok Kulüpte Forma Giyen Ferhat Öztorun Futbolu Bıraktı

Bu süreçte üzerimde emeği olan ve birlikte çalıştığım tüm antrenörlerime, saha içinde ve dışında birlikte mücadele ettiğim bütün futbolcu arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sevgili ailem, her anımda yanımda olduğunuz ve her zaman olmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Futbolun içinde farklı alanlarda yer alarak tecrübelerimi genç nesillere aktarmaya devam edeceğim. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum."

Ferhat Öztorun Trabzonspor'da - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Haber

Ferhat Öztorun'un bu duygusal vedası, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. Tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca gösterdiği azim ve başarıyla birçok genç futbolcuya ilham kaynağı oldu. Futbolseverler, Ferhat Öztorun'a yeni kariyerinde başarılar dilerken, onun futboldaki bilgi ve tecrübelerini genç nesillere aktarmasını dört gözle bekliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN