Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Trabzonspor'un sol açık pozisyonunda tercihleri Orsic ve Fountas gibi isimlerle sınırlı olmasına rağmen, Nwakaeme'nin tecrübesi ve klasıyla takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Kulüp, bu transferle Avrupa Ligi elemelerine hazır bir şekilde girmeyi hedefliyor. Yeni sezon öncesi heyecan dorukta!

Merhaba, Nwakaeme burada. Bu fırsatla birlikte başkan Ertuğrul Doğan’a, Nevzat Kaya beye ve şampiyon hoca Abdullah Avcı’ya bana ulaşmaları ve gelecek sezon Trabzonspor için tasarladıkları büyük planını benimle paylaştıkları için çok teşekkür etmek istiyorum. Ve ayrıca büyük büyük büyük teşekkürlerimi de benim ‘Aile’ olarak nitelendirdiğim Trabzonspor taraftarlarına göndermek istiyorum. Çünkü hep benimle oldunuz. Benden hiç vazgeçmediniz. Sosyal medyadaki bütün mesajlarınızı görüyorum ve her birinize desteğiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Nwakaeme geliyor; Bize Her Yer Trabzon.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN