"FENERBAHÇE GALİBİYETİ BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİ"

Mehmet Can Aydın, Trabzonspor'da geçirdiği bir sezonu değerlendirirken, deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı aldıkları galibiyetin kariyerinde özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. Aydın, “İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bu benim için çok özeldi. Galibiyet de çok önemliydi, 26 yıl sonra yine deplasmanda kazandık. Çok güzel anlardı,” şeklinde konuştu.

Mehmet Can Aydın: Trabzonspor isterse, devam etmeyi düşünüyorum- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

"MEUNIER'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Thomas Meunier’nin takıma katılmasıyla birlikte forma şansı bulmakta zorlanan Aydın, bu durumu bir fırsat olarak gördüğünü belirtti. Aydın, “Thomas Meunier gibi deneyimli ve zaten iyi bir kariyere sahip bir oyuncu geldiğinde, genç bir oyuncunun arkada oturup forma için mücadele etmesi kötü bir şey değil. Antrenmanlarda ondan çok şey öğrenme şansım oldu. Yani yine de iyi bir deneyimdi,” dedi.

Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın formayı bırakmak istemiyor - Son Dakika  Haberleri

"ÖĞRETİCİ BİR YIL OLDU"

Trabzonspor'da geçirdiği bir yılın kariyeri için öğretici bir deneyim olduğunu vurgulayan genç oyuncu, “Takımda harika oyuncularımız vardı. Her antrenmanda bir şeyler öğrenebilirdiniz. Genç bir oyuncu olarak benim için her maç önemlidir. Pek çok iyi oyun oynadım ama aynı zamanda hatalardan da ders almam gerekiyordu. Bu yıl benim için çok öğreticiydi,” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Mehmet Can Aydın

Mehmet Can Aydın, Trabzonspor'da 23 maça çıkmış ve performansı yeterli görülmediği için satın alma opsiyonu kullanılmamıştı. Aydın, Schalke 04’e geri dönüşünün ardından Trabzonspor'daki deneyimlerini olumlu bir şekilde değerlendirerek, bu dönemi kariyerinde önemli bir adım olarak gördüğünü belirtti.

Muhabir: AYŞE SANCAK