GENÇ OYUNCU HIRS YAPTI
Yeni sezon hazırlık kampını Macaristan’ın Szeged şehrinde gerçekleştiren Trabzonspor’da oyuncular bir yandan güç depolarken bir yandan da performanslarını yükseltmek için büyük bir hırsla çalışıyor. Önümüzdeki sezon rekabetin en çok yaşanacağı mevkilerden birisi de forvet bölgesi. Bu anlamda genç oyuncu Enis Destan da geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansın üzerine koyarak daha başarılı olmak ve formayı bırakmamak için kampta büyük çaba harcıyor. Bordo-mavili takımın genç golcüsü Enis Destan da Szeged’deki kampın en çalışkan isimlerinden birisi. Geçtiğimiz sezon bordo-mavili takımın yeni transferlerinden bir diğer golcü oyuncu Onuachu’nun yokluğunda şansını iyi kullanan genç oyuncu yeni sezonda da formayı kapmak istiyor.  

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

ÇOK SIKI ÇALIŞIYOR
Trabzonspor’un golcü transferi gündemine rağmen sadece işine odaklanan genç oyuncu antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli bir görüntü sergiliyor. Yeni sezonda rekabete hazır olmak ve formayı bırakmamak için mücadele eden genç golcü bu anlamda da antrenmanlarda oldukça sıkı çalışıyor. Hocasının ve teknik ekibin verdiği görevleri dikkatle dinleyen Enis Destan çift kale maçlarında attığı gollerle de çalışmasının karşılığını alıyor. Antrenman sonlarında arkadaşlarıyla kaleye şut çalışması da yapan Enis Destan Szeged’de oldukça iyi bir görüntü veriyor. Enis Destan 2023-24 sezonunda 1347 dakika süre aldığı 33 maçta 9 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY