Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Bordo-Mavili dev adamlar, ilk maçında istediği sonucu alamadı. Her iki takımın da dengeli başladığı maçın ilk periyodu ev sahibi ekibin 17-16 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bordo-Mavili dev adamlar, ikinci periyotta rakibinin farkı açmasına engel olamadı ve ilk yarı 36-28’lık sonuçla Kapaklıspor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda farkı kapatıp maça ortak olma amacıyla çıkan Trabzonspor, üçüncü periyotta da istediği oyunu bir türlü oyuna yansıtamadı ve Kapaklıspor son periyoda 53-45 önde girdi. Son periyotta da farkı kapatamayan Bordo-Mavili dev adamlar, karşılaşmadan 77-66 mağlubiyetle ayrıldı. 

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

SALON: Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu
HAKEMLER: Orkun Yurttaş*, Benhür İrcel, Özkan Talo*
KAPAKLISPOR: Kyir Thomas*, Kürşad Özdemir, Erkan Veyseloğlu, Lamar Shaver Jr, Cem Han, (Emir Bozyiğit), (Nejdet Barkın), (Ali Tuncer), (Marc Seylan*)
TRABZONSPOR: Utku Saraloğlu*, Doğan Şenli, Can Öğüt, Rijad Avdic*, Mert Konuk, (Gökhan), (Ogün), (Alican*)

1.PERİYOT: 17-16
İLK YARI: 36-28
3.PERİYOT: 53-45
MAÇ SONUCU: 77-66

Muhabir: TUNCAY UÇKUN