WEGHORST’TA İSTİYOR!

Trabzonspor-Kayserispor Maçı İçin Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenecek Trabzonspor-Kayserispor Maçı İçin Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenecek

Wout Weghorst'un da Trabzonspor'a gelmek istediği ifade ediliyor. "Weghorst, Trabzonspor'a gelmek istiyor. Burnley bir adım atsa Trabzonspor işi bitirecek." ifadeleri bordo-mavili camiada umutları artırdı. Ancak Weghorst'un aynı zamanda Ajax ile de temas halinde olması, bu süreci karmaşık hale getiriyor.

Wout Weghorst

ROTA YİNE WEGHORST!

Trabzonspor, forvet transferi için yeniden Wout Weghorst'a yöneldi. Bordo-mavili ekip, daha önce Paul Onuachu ve Rey Manaj isimlerini gündemine almıştı, ancak son olarak Hollandalı golcü Weghorst'ta karar kıldı. Burnley ile yeniden masaya oturan Trabzonspor yönetimi, bu transferi sonuçlandırmak için tüm imkanlarını seferber etti.

Wout Weghorst Beşiktaş'a veda mı etti?​ | Futbol Haberleri

FIRTINA, BURNLEY İLE PAZARLIK MASASINDA

Hollandalı golcünün bonservisini almak için İngiliz kulübü Burnley ile pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor, 5 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedelini 4 milyon euroya düşürmek için yoğun çaba harcıyor. Transfer sürecinin uzaması, Trabzonspor yönetimini rahatsız etmeye başladı.

Wout Weghorst baba oldu - Son Dakika Haberleri
SON AŞAMAYA GELİNDİ

Trabzonspor, 32 yaşındaki forvetin transferini bir an önce sonuçlandırmayı hedefliyor. Burnley ile yapılan görüşmelerin sonucuna göre, bordo-mavililer Weghorst'u kadrosuna katabilir.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA