Abdullah Avcı'nın Açıklamaları:

"Rekabeti Fazla Bir Takım Yaratmaya Devam Edeceğiz" "İlk maçımıza çıkıyoruz. Trabzonspor olarak, bu maçta olduğu gibi her maçta da en iyisi olmak ve sahada en iyisi olmak istiyoruz. Sezonu erken açtık biliyorsunuz, bugün tam 1 ay oldu. 27 gün izin yaptık ama yarısında aktif bir antrenman ile çalıştık. Başkanımız, yeni sezon planlamasını yapmak açısından, sezon başı transferlerimizin büyük bölümünü bizimle geçirmesini sağladı. Eksik kalan oyuncular da tamamlandığından, rekabeti fazla olan bir takım yaratmaya devam edeceğiz."

Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

"Taraftarın Sevdiği Trabzonspor" "Trabzonspor taraftarının sevdiği, daha güçlü, temaslı ve hücumda yaratıcı bir Trabzonspor olarak sahaya çıkacağız. Yarın, sezonun ilk maçını kazanmak için oynayacağız. Başlangıcı iyi yaparak ve taraftara güzel bir başlangıç sunmak istiyoruz."

"Gerekli Çalışmaları Yaptık" "Biraz da rakibimizden bahsetmek istiyorum. Geçen sene liglerinde kupalarını kazanıp Avrupa kupalarına hak kazanmış bir takım. Savunmada 5-4-1 dizilen ve geçiş vermeyen, halk arasında sıkı bir takım olarak bilinen, duran top organizasyonları olan bir takım. İlk Avrupa maçlarında 4 golü de duran toplarla attılar. Böyle bir takıma karşı geçen hafta itibarıyla takımımızla gerekli çalışmaları yaptık. Bunun karşılığını alıp galibiyet ile başlamak istiyoruz."

Rakip takımın 11'inin yaş ortalamasının 24 olduğunu belirten Avcı, "Savunmayı da hücumu da tanıdık. Topa az sahip olan bir takımla oynayacağız. Duran toplarda etkili olan 3 alan oyuncusu var. Çok sabırlı olmamız gerek, topa hiç temas etmeyen ve hatayı kovalayan bir takım var karşımızda. 4 gollerini duran toplardan attılar. Sabırla oynayıp hücum noktalarımızı belirleyeceğiz." dedi.

"Pedro Yakın Zamanda Oturacak Bir Oyuncu" "Daha önce Pedro'ya ulaşmak istediğimizde fiyatı daha fazlaydı. Biz oyuncuları transfer etmeden önce planlamalar yapıyoruz. Son 1-2 gündür baktığımızda, yakın zamanda oturacak bir oyuncu. Yakın zamanda bizimle beraber süre almaya başlayacaktır."

"Transfer Eksiğini Tamamlayacağız" "Başkanla her gün konuşuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz. Savic de listemizdeki isimlerden, dünya markası Tony'yi de sayarsak 8 transfer yaptık. Yeniden bir organizasyonu daha sağlıklı bir şekilde yapmak istiyoruz. Birkaç transfer eksiğimiz kaldı, onları tamamlayacağız. Trabzonspor taraftarının istediği sahadaki güçlü Trabzonspor'u göstereceğiz. Trabzonspor'un olduğu yerde, Avrupa'da ve ligde kupa savaşmak vardır. Arada bir sendelenme olduğunda Konferans Ligi ile devam edilmesi güzel oldu. Biz en kötü 12 maç oynayacağımızı düşünüyoruz. Agresif bir Trabzonspor yaratmak istiyoruz."

Abdullah Avcı'nın bu iddialı açıklamaları, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Yeni sezonda güçlü bir Trabzonspor için geri sayıma başlayan taraftarlar, Ruzomberok maçı ile birlikte takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU