Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nden Eğitimde Yenilikçi Adım! Erasmus+ Projesi ile Yabancı Dil Eğitimi Geliştiriliyor Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nden Eğitimde Yenilikçi Adım! Erasmus+ Projesi ile Yabancı Dil Eğitimi Geliştiriliyor

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf ve Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ile birlikte KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Türk dünyası ile kültürel ve akademik iş birliğini artırma konusunda önemli bir görüşme gerçekleştirildi. TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, KTÜ’nün bölgedeki ve Türkiye genelindeki önemine vurgu yaparak bilimsel ve kültürel alandaki başarılarının, Türk dünyasında büyük takdir topladığını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise ziyaretten büyük bir onur duyduğunu ifade ederek Türk kültürünün ve tarihinin yaşatılmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine değindi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ortak projeler geliştirme ve kültürel etkinlikler organize etme konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev'e nazik ziyareti için teşekkür ederken Sultan Raev de “KTÜ Ailesi”ne, misafirperverliklerinden ötürü minnettar olduğunu ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi

Muhabir: TUNCAY UÇKUN