Trabzonspor, TFF seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleme kararı aldı. Kulübün baştan beri bu yönde bir tutum sergilediği belirtiliyor. Hacıosmanoğlu yönetiminde Trabzonspor’dan bir isim yer almasa da, kulübün desteği bu yönde devam ediyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığına resmen aday oluyor - Son Dakika  Spor Haberleri

Seçim listesinde Trabzonspor’dan Mustafa Hacıkerimoğlu’nun yer aldığı görüldü. Trabzonspor’un TFF seçimlerinde oy kullanacak isimler ise Başkan Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkası, Kemal Ertürk, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Birhan Emre Yazıcı ve Serkan Kılıç olarak belirlendi.

PFDK'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a ceza - Son Dakika Haberleri

Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Ayrıca, 1461 Trabzon FK’dan Celil Hekimoğlu ve Akçaabat Sebat Gençlik’ten Cemil Kalkışım da oy kullanmak üzere TFF Riva’ya gidecek. Trabzonspor’un TFF seçimlerindeki bu net tavrı, kulüp içindeki birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Yönetimden seçime katılacak isimlerin belirlenmesi, kulübün seçimlerde aktif rol oynayacağının sinyallerini veriyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY