Trabzonspor Transfer Avında Yerli Stoperi Gündemine Aldı! Trabzonspor Transfer Avında Yerli Stoperi Gündemine Aldı!

Union Berlin tarafından yapılan açıklamada, "László Bénes, 1. FC Union Berlin'de!" ifadeleriyle transferin resmi olarak gerçekleştiği belirtildi. Almanya Bundesliga ekibi, oyuncunun futbol kariyerine olan katkılarına inandıklarını ve onunla güçlü bir orta saha oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

tmavšie prostredník ísť do práce laszlo benes monchengladbach futbal plot  príjem nezabudnuteľný

Transferin ardından konuşan László Bénes, "Union, Almanya'da çok iyi bir kulüp. Takımı tanımak için sabırsızlanıyorum ve Bundesliga'da yeniden performans göstermek için büyük bir motivasyon duyuyorum. Kulübün sportif hedeflerine en iyi şekilde katkıda bulunmak için buradayım" dedi.

Gladbach verlängert mit Bénes: „Hat bei uns den Durchbruch geschafft“ |  Transfermarkt

Union Berlin'in profesyonel futbol direktörü Horst Heldt ise şunları söyledi: "László, çok yönlü bir orta saha oyuncusu olup duran toplarla fırsatlar yaratabilen bir yeteneğe sahip. Alman futbolunda kazandığı değerli deneyimlerle takımımızı güçlendireceğine inanıyoruz."

Transfer-News: Fix! Laszlo Benes wechselt von Gladbach zum HSV |  GladbachLIVE

Transferin detaylarına göre, László Bénes'in Union Berlin'e katılması, önceki dönemde kulüpte görev yapan Oliver Ruhnert ile yakın iş birliği içinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY