Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ancak Onuachu'nun menajeriyle yaptığı görüşmede "Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım" dediği ortaya çıktı. Southampton'dan kolaylık isteyen ve Trabzon'daki evini boşaltmayan Onuachu, Bordo-Mavili formayı giymek için her türlü çabayı gösteriyor.

Trabzonspor Yönetimi, 1 Temmuz'da Macaristan'da başlayacak kampa kadar Onuachu transferini sonuçlandırmayı hedefliyor. Listenin başında yer alan 2.01 metre boyundaki dev forvet için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da nabız yokladığı ancak Nijeryalı oyuncunun net bir şekilde Trabzonspor'u tercih ettiği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin ise alternatif forvet olarak Onuachu ile ilgilendiği biliniyor.

Paul Onuachu'nun menajeriyle yaptığı son görüşmede, "Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım. Orada çok mutluyum" dediği öğrenildi. Önceki gün sosyal medyadan Trabzonspor logolu pasta fotoğrafını paylaşan Onuachu, Southampton'dan bu transferde kolaylık talep etmişti. 30 yaşındaki santrfor, Trabzon'daki evini henüz boşaltmamış durumda.

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Transferde farklı formüller masada: İngiliz ekibi Southampton'ın başlangıçta 15 milyon Euro talep ettiği ancak bu beklentiyi 10 milyon Euro seviyelerine çektiği belirtilirken, Trabzonspor'un kiralama teklifini artırdığı ve satın alma opsiyonu da sunduğu ifade ediliyor. Ayrıca, Southampton'ın Türkiye'deki kulübü Göztepe'ye takas yoluyla oyuncu gönderilmesi de gündemde. Trabzonspor Yönetimi, bu transferde tüm imkanları seferber etmeye kararlı görünüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN