Nwakaeme'den Tarihi Performans: "Eski Formuna Kavuştuğunda Çok Daha Etkili Olacak" Nwakaeme'den Tarihi Performans: "Eski Formuna Kavuştuğunda Çok Daha Etkili Olacak"

Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan ve Trabzonspor formasıyla 25 maçta 17 gol, 4 asist yaparak büyük bir başarıya imza atan 30 yaşındaki oyuncu, transferde dikkatleri üzerine çekti. Bu performansı sonrası Trabzonspor, Onuachu'yu kadrosuna katmak için transfer çalışmalarını sürdürüyordu.

Southampton, daha önce 10 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar ettiği 2.01 metre boyundaki yıldız oyuncu için geri adım atmaya hazırlanıyor. İngiliz kulübü, Bordo-Mavili kulüple yeniden görüşmek istedi. Bu gelişme ile beraber Southampton, Trabzonspor ile transfer görüşmelerine yeniden başladı. Trabzonspor, bonuslar dahil 7 milyon Euro'luk son tekliflerini artırma ihtimalini değerlendirirken, Southampton tarafında beklenen indirim gerçekleşirse, iki kulübün orta noktada buluşması olası görünüyor.

Paul Onuachu, Trabzonspor'a transfer olma isteğini açıkça belirtirken, kulübüne de bu konuda baskı yapmaya devam ediyor. Southampton tarafından hazırlık kampına çağrılan ancak hazırlık maçlarında forma şansı bulamayan Onuachu, ayrılık talebini teknik direktörüne iletti. Bu durum, transfer sürecinin hızlanmasına neden oldu.

Trabzonspor taraftarları, Onuachu'nun transferinin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Bordo-Mavililer, yeni sezonda güçlü bir kadro ile şampiyonluk yarışında iddialı olmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK