Eski Yıldız, Trabzonspor'un Laszlo Benes Transferinde Rol Alıyor

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isim için eski dost devreye girdi. Marek Hamsik, vatandaşı Laszlo Benes'i ikna etmek için Slovakya'da aktif bir rol üstleniyor. Şehir ve kulüp hakkında Benes'e bilgiler veren Hamsik, Trabzonspor'un teklifini desteklemek adına tüm kozlarını oynuyor.

Abdullah Avcı: "Önümüzdeki Sezon Vazgeçmeyen Bir Trabzonspor Olacak" Abdullah Avcı: "Önümüzdeki Sezon Vazgeçmeyen Bir Trabzonspor Olacak"

Trabzonspor'dan László Bénes hamlesi - Oyuncunun serbest kalma bedeli |  Transfermarkt

Trabzonspor, geçmişte Barisic ve Draguş gibi transferlerde başarı elde ederken, şimdi de Glasgow Rangers'ın orta saha oyuncusu Lundstram ve Bundesliga 2'de forma giyen Laszlo Benes'i kadrosuna katmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Benes'in kontratında 3 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunurken, Hamsik'in, teknik direktör Abdullah Avcı ile olan iletişimini sürdürerek transfer sürecine katkı sağladığı belirtiliyor.

Laszlo Benes, bu sezon Hamburg formasıyla 25 maçta 13 gol atıp 11 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Slovak futbolunun önemli isimlerinden biri olan Hamsik'in yardımıyla Trabzonspor'un Benes'i kadrosuna katma çabaları devam ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK