Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Clermont'un Türk asıllı Başkanı Ahmed Schaefer, takımının küme düşmesine rağmen Muhammed Cham'ın 5 milyon euro'luk bonservis bedelinde herhangi bir indirime gitmeyeceğini açıkladı. Görüşmelerin kilitlendiği belirtilirken, Trabzonspor'un bu konudaki kararlılığı devam ediyor.

Trabzonspor, Muhammed Cham Transferinde Sona Yaklaşıyor! - Trabzonspor  Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Ahmed Schaefer, geçmişte Fenerbahçe'yi desteklediğini ve Türkiye'deki bağlarının da bu transfer sürecini etkilediğini ifade etmişti. Trabzonspor'un Muhammed Cham için yeni stratejiler geliştirdiği ve transfer operasyonunu sürdürdüğü bildiriliyor. Transfer pazarlıklarındaki son gelişmeler merakla bekleniyor.

Turk Scout on X: "Did you know that the owner of Clermont Foot 63, which  won promotion for the Ligue 1, because they finished second this season in  Ligue 2, is a

Muhabir: TUNCAY UÇKUN