Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Denis Dragus'un Açıklamaları:

Yeni sezonun ilk maçında Trabzonspor forması ile sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Denis Dragus, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Aslında hocamız da ifade etti, bugün uzun bir sezonun ilk maçını oynayacağız. Benim de Trabzonspor forması ile ilk maçım olacak. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Başarılı bir maç geçirmek istiyorum.

Dragus, Trabzonspor'un büyüklüğünden bahsederek, "Taraftarlarıyla, her şeyiyle düşündüğümüzde Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Böyle bir kulüpte oynamak benim adıma çok büyük olacak. Ben de geçen sezonki performansımın üstüne katarak oynamayı diliyorum. Umarım hep birlikte güzel bir sezon geçiririz." şeklinde konuştu.

Bu açıklamaları ile taraftarların heyecanını daha da artıran Dragus, başarılı bir performans sergileyerek Trabzonspor’a katkı sağlamayı hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da desteğiyle, takımın sezon boyunca başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK