Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, transfer çalışmalarında da bombaları patlatmaya devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği 10 numara transferinde sona gelindi. Bordo-Mavili ekip, Fransa Ligue 2 takımlarından Clermont'ta forma giyen 23 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham ile anlaşma sağladı.

Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi! Beşiktaş Derbisi Öncesi Zafer Yemini Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi! Beşiktaş Derbisi Öncesi Zafer Yemini

Muhammed Cham Trabzonspor'da!

Transfer sezonuna Nwakaeme, Lundstram, Barisic ve Draguş gibi önemli isimlerle başlayan Trabzonspor, yerli rotasyonunu da Ozan Tufan ve Cihan Çanak ile güçlendirmişti. Savunmaya Stefan Savic ve Pedro Malheiro gibi isimleri ekleyen Karadeniz ekibi, orta sahaya ise Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov transferlerini gerçekleştirdi. Ancak takımın en çok ihtiyaç duyduğu 10 numara pozisyonunda arayışlar sürüyordu.

Cham’da Mutlu Son

Trabzonspor Yönetimi, uzun süredir gündeminde olan Muhammed Cham transferinde mutlu sona ulaştı. Fransa'da Clermont forması giyen 23 yaşındaki Avusturyalı yıldız, bordo-mavili formayı giymeye hazırlanıyor. Hem 8 hem de 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen Cham, aynı zamanda kanatlarda da etkili olabiliyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyen yıldız futbolcu, bu performansına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti.

Transfer Ateşini Yaktı

Trabzonspor'a transferi an meselesi olan Muhammed Cham, sosyal medya hesabından 61 numaralı plaka kodunu paylaşarak transferi adeta resmileştirdi. Yıldız futbolcunun bugün Trabzon’a gelerek kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Trabzonspor camiasında büyük heyecan uyandıran bu transfer, Karadeniz ekibinin şampiyonluk hedefindeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK