Fatih Karagümrük ile oynanan ve 4-0 kazanılan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında da fileleri havalandırma başarısı gösteren Fountas, "Kupa golcüsü" olarak öne çıkıyor. Trezeguet'nin yokluğunu hissettirmemeye çalışan Yunan yıldızın, Trabzonspor ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor'un Genç Yeteneği Belfin Kara, U14 Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı Trabzonspor'un Genç Yeteneği Belfin Kara, U14 Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı

Bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Fountas, taraftarlar tarafından da oldukça seviliyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 golü bulunan Fountas'ın, kupayı gol kralı olarak tamamlama şansı da bulunuyor. Kupada 6 golle zirvede yer alan Fenerbahçeli Michy Batshuayi'yi, 4 golle ikinci sırada Trabzonspor’un Yunan yıldızı takip ediyor.

Beşiktaş ile oynanacak final maçında Fountas, 2 gol atması halinde gol krallığını Batshuayi ile paylaşacak. Yunan yıldız, 3 gol atması durumunda ise krallık tacını takacak. Bordo-Mavili taraftarlar, finalde Fountas’ın gollerine ve Trabzonspor’un kupayı kazanmasına odaklanmış durumda.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak