Geri Dönüşün Hikayesi

Trabzonspor’dan gelen sözleşme uzatma tekliflerini kabul etmeyerek, müsaade isteyen Anastasios Bakasetas, beklentilerin de altında bir bonservis bedeli ile ülkesinde Panathinaikos'a transfer olmuştu. Fatih Terim’in talebiyle transfer olan Bakasetas, ne Fatih Terim döneminde ne de sonrasında beklediğini bulamadı. Şimdi ise yeni bir maceraya atılmak istiyor.

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas cevabı! Beşiktaş transfer edecek mi? -  Trabzonspor - Spor Haberleri

Kariyerinin En İyi Dönemi Trabzonspor'da

Trabzonspor’dan ayrılırken artık kendisini farklı bir ligde test etmek istediğini, mümkünse Avrupa kulüpleri ile kariyerinin gelecek dönemlerini şekillendireceğini söyleyen Bakasetas, geri dönmek için hazırlıklara başladı. Adı bir süredir Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anılan Yunan yıldız, son kararını verdi ve Trabzonspor'a geri dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'un istikrarlı golcüsü Anastasios Bakasetas - Sözcü

Abdullah Avcı Devrede

Bordo-mavili ekiple yakın bağlara sahip olan ve burada unutulmaz anlar yaşayan Anastasios Bakasetas için Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da devrede olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmeler Trabzonspor taraftarını oldukça heyecanlandırırken, önümüzdeki günlerde resmi girişimlerin başlayacağı da iddialar arasında.

Anastasios Bakasetas'ta beklenen gelişme- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

Resmi Açıklama Bekleniyor

Onuachu Yerine Sürpriz Nijeryalı Şenol Güneş Onu Görmek İstiyor Onuachu Yerine Sürpriz Nijeryalı Şenol Güneş Onu Görmek İstiyor

Anastasios Bakasetas iddiası ardından bordo-mavili kulüpten bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız. Trabzonspor camiası, efsane oyuncunun yeniden bordo-mavili formayı giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Bu transferin gerçekleşmesiyle Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK