İbrahim Özen’in Acı Kaybı İbrahim Özen’in Acı Kaybı

Kadınlara verdiği destekle bilinen aynı zamanda; hem AK Parti Genel Merkezde MKYK Üyesi hem de Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Meryem Sürmen şehirde kadın girişimcilere ön ayak oluyor. Trabzonlu kadınların önünün açan, yol gösteren, ışık tutan, yanında olan, desteğini esirgemeyen kendisini partisine adamış bir kadın lider. Bunun yanı sıra Sürmen, mütevazılığı ile de Trabzonluların kalbine adeta taht kurmuş durumda. TAKA Gazetesi olarak kendisini yakından takip ediyor, takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 

KÖFTECİ YUSUF’A TRABZON’DAN DESTEK
Trabzonlu iş insanı Taylan Çebi, son zamanlarda ünlü köftesi markası Köftesi Yusuf’la ilgili çıkan haberlere ve sosyal medya paylaşımlarına kayıtsız kalmadı. Trabzon’dan yola çıktı. En yakın Köfteci Yusuf şubesinin adresine baktı. Tokat’a gitti. Köftesini yedi. Çebi, “Şimdi Köfteci Yusuf’a destek zamanı” dedi. 

BEŞİKDÜZÜNDE BAYKAN VE TURAN SESLERİ 
AK Parti Beşikdüzü ilçe başkanlığı için ilçeden iki isim ön plana çıkıyor. Vatandaşlar, başkan için Hakan Baykan ile Yahya Turan’ı ilçe başkanı olarak görmek istiyor. Baykan’ın daha önceden partide yaptığı yöneticilik görevleri le ilçede sevilen bir isim olarak ön plana çıkıyor. Baykan, “Halkımız isterse göreve talibim” dedi. 

ŞOFÖRLERDEN RADYO İSTEĞİ
Trabzon’da araçla seyahat edenler radyoların çekmemesinden dolayı şikayetçiler. Araçlarında radyo dinlemek isteyenler, bazı bölgelerde radyo istasyonlarının çekmemesinden dert yanarak, “İstasyonlar çekmiyor. Nedendir bilmiyoruz. Birkaç verici ile bu sorun çözülebilir” dediler. 

MÜFTÜDEN MESCİTE ZİYARET

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Trabzon Kırklar Mescidi ve Şehitliği'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında, şehitlerimiz için dualar eden Müftü Aydın, Kırklar Mescidi'nin manevi atmosferini yaşayıp buranın tarihi ve kültürel değerlerine dikkat çekti. Müftü Aydın, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Şehitlerimiz, vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için en değerli varlıklarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların hatıralarını yaşatmak ve dualarımızla anmak hepimizin görevidir" dedi. Ayrıca, Kırklar Mescidi'nin Trabzon için önemli bir manevi merkez olduğunu vurgulayan Müftü Aydın, burada yapılan ibadetlerin ve duaların çok değerli olduğunu belirtti.

BU KADARINADA PES 
Görseldeki fotoğrafı önceki akşam Bahçecik Mahallesi’nde çektim. Mahallede çalışma yapılıyor. Çalışmayı hangi kurumun yaptığının çok önemi yok. Vatandaşa hizmet kutsaldır. Emeğe ve emekçiye de her zaman saygı duyarız. Ama burada işi biraz fazla abarttılar. Yaptığınız işi düzgün yapın be. O yol öyle bırakılır mı? Öyle mi önlem alınır. Gece oradan geçen bir araba sizin bıraktığınız demire çarpsa ne olacak? Önlem almak mı istiyorsun. Hemen öğretelim. Zaten tüm işimizi bırakalım bir de size ders verelim. Oraya plastik dubaları koyarsın, fosforlu bantlarla etrafını sararsın ki ışık alınca parlasın. Güzelce önlemini alırsın sonra evine gidersin. Ama bunları yapmak senin için zor. Size tavsiye. Kurum amirlerinizden ricacı olun. Bu işleri yapmadan önce sizi Avrupa’ya göndersin de 6 ay orada staj yaparak yol çalışması nasıl yapılır bunu öğrenerek yurda dönün. Sonra burada çalışmaya başlayın.
ARSİN KİMİ BEKLİYOR?
Trabzon’un Arsin İlçesinde Paşa Kozoğlu’nun görevden alınmasının ardından AK Parti ilçe başkanı kim olacak sorusu cevabını bekliyor. 3 isim öne çıkıyor İş insanı Eyüp Örnek, il yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Şahin ve Arsin belediye meclis eski Üyesi Hami Aydın. Belediye Başkanı Hamza Bilgin’in AK Partiye katılmasının ardından Eyüp Örnek ismi seslendirilmeye başlandı.  Hamza Bilgin’in transferinde rol oynayan başarılı ve dürüst iş insanı Eyüp Örnek’in ilçe başkanı olması halinde Partinin Arsin’de şaha kalkacağına inanan, Arsinliler Genel merkezin bir an önce kararını vermesini bekliyorlar.

KARAKAŞ’TAN  BABABAN’A ZİYARET
Ortahisar ilçe milli eğitim müdürü Cemil Karakaş halk eğitim müdürlüğünün tarihi mekanında Halk eğitim merkezi müdürü Mustafa Balaban ve çalışma ekibini ziyaret ederek başarılar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ